Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Am muncit 22 de ani, 11 luni si 18 zile la Gr.I , iar la GR II 7 luni si 28 de zile , ca mecanic de locomotiva . Am iesit la pensie in anul 2004 ,in baza legii 19/2000 .cu stagiul de cotizare complet (39 de ani ,5 luni si 26 de zile ) ! Toti cei care au iesit la pensie inaintea mea si dupa mine , au iesit cu pensii mai mari . Intrucat nu mi-au fost luate in calcul sporurile ,am mai prezentat adeverinte cu ele si mi s-a mai marit cu ceva pensia , dar doar pe baza acestor sporuri . Alte mariri , in afara celor de care a beneficiat toata lumea nu am avut . De legea 192/2015 nici vorba sa beneficiez . Acum , intrucat este foarte ambigua legea asta cu maririle de la 01.octombrie , v-as ruga sa ma lamuriti : Eu voi beneficia de aceste mariri ? Casa nationala de pensii refuza sa imi raspunda .
Va multumesc .
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu intrati in aceasta recalculare.
Ati primit majorarea in doua etape.
Prima in 2009 prin aplicarea O.U.G.100/2008
A doua in ianuarie 2011 prin aplicarea art.169 din legea 263/2010
Recalculare pensie
gaspardoru
Buna ziua, ma numesc Gaspar Ion-Doru si am iesit la pensie in februarie 2015, pensie pentru limita de varsta avand 15 ani lucrati in grupa 1 de munca. Va rog ... (vezi toată discuția)