avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... se plateste pensia chiar daca a fost contestata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

se plateste pensia chiar daca a fost contestata decizia?

Buna ziua, eu ma gasesc in urmatoarea situatie: nu mi s.a emis inca decizia de pensionare, insa salariul a fost marit retroactiv chiar in periaoda in care eram in activitate. Datorita faptului ca dosarul.era.deja ajuns la Casa de pensii, nu mai aveam ce face. Intrebarea mea este: daca fac contestatie dupa primirea deciziei, mai primesc pensie sau se suspenda plata pana la.finalizarea contestatiei? De asemenea, pentru lunile restante primesc banii? Mentionez deja ca au trecut deja trei luni de cand m.am pensionat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:12, 10 Martie 2017
Daca faceti contestatie nu se suspenda plata pensiei.
Primiti pensia si pe lunile restante.
Este trecuta in decizie data de la care se pune in plata pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face contestatie? afremirina afremirina Buna ziua, Ma numesc Irina Afrem si va scriu in numele tatalui meu care tocmai a primit decizia de pensionare dupa luni si luni de asteptare. Cererea de ... (vezi toată discuția)
Care este de fapt perioada de contestare a deciziei de pensionare ValStanciu ValStanciu Va rog sa-mi spuneti de cand se considera cele 30 zile cu drept de contestatie a deciziei de pensionare - 1. cele 30 zile de la data trecuta pe plic la ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie lalyana lalyana Buna ziua, Am depus la Casa de Pensii Brasov in luna septembrie 2009 dosarul pentru pensionare.Dosarul s-a respins prin Decizia R 26614/10.11.2009 pentru ... (vezi toată discuția)