avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela T

Activitate Gabriela T

Firma la care lucrez se ocupa cu mentenanta instalatiilor si ofera clientilor interventii in regim de urgenta (24 ore/24) in cazul defectiunilor. In aceasta situatie se poate utiliza girofarul galben pe masinile/laboratoarele care intervin pt. a repara instalatiile?

Multumesc.
Discuție CNP Gresit
Acum 2 ani cei de la evidenta angajatilor (unde lucrez) m-au anuntat ca am 2 CNP-uri diferite (pe certificatul de nastere/ buletin). Mi am dat seama ca CNP-ul mi-a fost gresit trecut pe certificatul de casatorie (ultimele 2 cifre diferite fata de cele de pe certificatul de nastere), iar dupa aceea, toate buletinele au fost facute cu CNP-ul gresit.
Mergand la evidenta populatiei, am fost intrebata ce CNP am folosit (pe diplome, la serviciu, etc.), raspunzand ca l-am folosit pe cel gresit. Mi au taiat in certificatul de nastere cu pixul CNP-ul original si mi l au trecut pe cel ,,gresit" deasupra.
S-a procedat corect? Nu este posibil ca altcineva sa aiba acelasi CNP (ma gandesc ca a fost copiat gresit de undeva, cand a fost facuta greseala)?