avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Activitate marichescu

Activitate marichescu

Multumesc! Eu zic ca nu scrie, cele spuse de dumneavoastra in manualul televizorului JVC fabricat de VESTEL Turcia si distribuit de VESTEL Romania.
Multumesc!
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez cu un televizor care in garantie i s-a spart display-ul la montarea pe perete prin tinerea cu mana de ecranul acestuia. Mentionez ca televizorul a functionat 1,5 luni pe suport(picioruse). Nu scrie in instructiunile de folosire si nu mi s-a precizat la cumparare ca nu am voie sa ating display-ul. Raportul de service spune: Televizor folosit. Display spart. Am sesizat la protectia consumatorului si directorul magazinului , invocand calitatea televizorului si lipsa informatiilor ( inscrise sau spuse) si nu am primit nici un raspuns.
Discuție Solicitare
Va rog sa-mi spuneti daca un punct de lucru al unei societati comerciale dispus in alta localitate decat sediul social al societatii si care nu are CUI pentru acel punct de lucru se poate autoriza in conditiile OUG 129/2000 republicata ca furnizor de formare profesionala a adultiilor?