avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Solicitare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Solicitare

Va rog sa-mi spuneti daca un punct de lucru al unei societati comerciale dispus in alta localitate decat sediul social al societatii si care nu are CUI pentru acel punct de lucru se poate autoriza in conditiile OUG 129/2000 republicata ca furnizor de formare profesionala a adultiilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 13 Martie 2017
Pentru a se supune autorizării în vederea eliberării de certificate cu recunoaştere naţională, furnizorii de formare profesională stabiliţi în România trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de eligibilitate:
a) să fie legal constituiţi;
b) să aibă prevăzute în statut sau, după caz, în actul de înfiinţare activităţi de formare profesională;
c) să îşi îndeplinească obligaţiile de plată a impozitelor, taxelor şi contribuţiilor datorate, potrivit legislaţiei în vigoare.

In speta, acel punct de lucru nu se poate autoriza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii autorizare ca furnizor de formare profesională mihaescugheorghe mihaescugheorghe Care sunt cerințele ca o asociației să desfășoare activitate de formare profesională Pentru desfășurarea activității de formare profesională ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! As dori o clarificare privind formarea profesionala finalizata cu documente de absolvire proprii, nerecunoscute la nivel national. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Proceduri acreditare cursuri eliana_ary eliana_ary buna ziua, sunt interesata sa aflu care este procedura de acreditare a unui curs de comunicare (PR) astfel incat la sfarsit sa pot elibera atestate ... (vezi toată discuția)