avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Proceduri acreditare cursuri
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Proceduri acreditare cursuri

buna ziua,

sunt interesata sa aflu care este procedura de acreditare a unui curs de comunicare (PR) astfel incat la sfarsit sa pot elibera atestate recunoscute de stat.

din pacate nu am gasit pe [ link extern ] .

va multumesc!
Pentru a se supune autorizării, furnizorii de formare profesională trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de eligibilitate:
a) să fie legal constituiţi;
b) să aibă prevăzut în statut sau, după caz, în actul de înfiinţare, activităţi de formare profesională;
c) să îşi îndeplinească obligaţiile de plată a impozitelor, taxelor şi contribuţiilor datorate, potrivit legislaţiei în vigoare.

Autorizarea furnizorilor de formare profesională se face pe baza criteriilor de evaluare, pentru o perioadă de 4 ani, pentru fiecare dintre ocupaţiile pentru care furnizorii de formare profesională organizează programe de formare profesională.

Criteriile de evaluare a furnizorilor de formare profesională în vederea autorizării, au în
vedere următoarele elemente:
a) programul de formare profesională;
b) resursele necesare desfăşurării programului de formare profesională;
c) experienţa furnizorului de formare profesională şi rezultatele activităţii lui anterioare obţinerii autorizării sau în alte programe de formare profesională pe care le-a realizat, dacă este cazul.

Mai multe detalii
[ link extern ]
La documente utile este postat documentul despre care am facut vorbire si care ..a zburat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii autorizare ca furnizor de formare profesională mihaescugheorghe mihaescugheorghe Care sunt cerințele ca o asociației să desfășoare activitate de formare profesională Pentru desfășurarea activității de formare profesională ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! As dori o clarificare privind formarea profesionala finalizata cu documente de absolvire proprii, nerecunoscute la nivel national. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Solicitare marichescu marichescu Va rog sa-mi spuneti daca un punct de lucru al unei societati comerciale dispus in alta localitate decat sediul social al societatii si care nu are CUI pentru ... (vezi toată discuția)