Așa e,dar eu sufăr de tulburare schizo-afectivă în remisie,iar copilul e luat de Protecția copilului,ca tatăl nu l- a recunoscut,iar mie nu mi l- a dat încă din maternitate(Protecția).Ca sa- l reintegrez în familie,trebuie ca tatăl copilului sa- l treacă pe numele lui,ca mie nu mi-l da instanța.Si el nu vrea sa- l recunoască.Zice ca nu e al lui.De asta ma vad nevoită să plătesc eu testul! Ați înțeles????
Copilul are 2 ani.Ca să fie recunoscut de tata,mi- a zis că vrea să-i facă testul de paternitate.Cat costa testul de paternitate? Este un test standard,sau eu pot alege un test mai ieftin?
Dacă fiica Nectaria are trecut în dreptul tatălui linie,iar tatăl ei natural vrea să o recunoască,dar noi nu suntem căsătoriți,ce trebuie să facă el? Poate pur si simplu sa meargă la starea civilă să o declare că fiica? Fetița are 2 ani.
Dacă am tulburarea schizoafectiva,e corect ca președinta( judecatoarea),să-mi scotocească trecutul bolii,avand în vedere că acum boala e în recenzie?De ce face asta? Menționez că sunt în proces pentru recuperarea copiilor de 8,respectiv 2 ani.