avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Oanaoana1979

Activitate Oanaoana1979

In perioada ianuarie 2016-decembrie 2017, am fost in concediu crestere copil. Din decembrie 2017 am reluat activitatea ca învățător titular, până pe 14 ianuarie 2019 cand am intrat in concediu fara plată, la cerere pentru 6 luni, apoi voi mai cere încă 6. Anul trecut, in iulie am primit tichete in valoare de 1450 lei. As dori sa știu daca am dreptul sa primesc si anul acesta tichete și câte? De la Unitatea de Învățământ, contabila a spus ca directorul a dispus ca numai cei ce se aflau pe statul de plată la data cererii tichetelor de catre ei, vor primi tichetele și ca mie imi vor da, numai dacă ma întorc din septembrie la post...E legal?
Nu știu cum funcționează ghișeul. ro, dar dacă îmi încasează suma ca și cota parte din totalul datorat, se reactivează debitul și prescriptia încetează. Începe sa curgă o noua prescriptie... Nu?
Dacă impozitul aferent unui apartament nu a fost achitat din anul 2003, cum pot proceda pentru a plăti impozitul din 2013 încoace, având în vedere faptul ca pentru ceilalți ani a intervenit prescriptia? La casieriile primăriei casierii solicita plata din urma... Menționez ca Primăria a mai trimis in urma cu câțiva ani o somație de plata, amenințând cu executarea silita, însă nu a întreprins nimic. Vreau sa plătesc la zi, dar fără anii prescrisi. Cum procedez?