avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit apartament neachitat din 2003
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit apartament neachitat din 2003

Dacă impozitul aferent unui apartament nu a fost achitat din anul 2003, cum pot proceda pentru a plăti impozitul din 2013 încoace, având în vedere faptul ca pentru ceilalți ani a intervenit prescriptia? La casieriile primăriei casierii solicita plata din urma... Menționez ca Primăria a mai trimis in urma cu câțiva ani o somație de plata, amenințând cu executarea silita, însă nu a întreprins nimic. Vreau sa plătesc la zi, dar fără anii prescrisi. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Oanaoana1979 , utilizator 23:24, 14 Martie 2017
Platiti online prin ghiseul.ro.
Nu știu cum funcționează ghișeul. ro, dar dacă îmi încasează suma ca și cota parte din totalul datorat, se reactivează debitul și prescriptia încetează. Începe sa curgă o noua prescriptie... Nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe apartament radupetre radupetre am dobandit un apartament scutit de plata impozitului pana in 04/02/2009.Acum cei dela primarie imi cer plata impozitului pe apartament.Intrebare:daca au ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie ifn si firma telefonie mobila AlMaria AlMaria Buna ziua, Situațiile sunt urmatoarele: 1. S-a luat un împrumut de la un IFN. A fost platit o perioada, apoi nu s-a mai achitat nici o rata, de cel ... (vezi toată discuția)