Buna ziua! As dori sa stiu cum as putea proceda in legatura cu un vecin, care imi adreseaza injurii, cand ma vede, mi-a blocat masina de cateva ori, ocupa abuziv locuri de parcare comune, in aceasta seara s-a luat cu mine la cearta adresandu-mi injurii, legat si de familie, ca tatal meu, defapt nu e tatal biologic, din punct de vedere legal as putea face ceva ? Pe alta cale ma abtin, dar daca se poate cumva, plangere pentru ce.
Da, i-am spus că am suferit un accident de muncă, i-am dus și scrisoare medicală de la spitalul la care am fost transportat după accident. Dar firma ce drept are de a-mi reține toată suma plătită în acea lună ?
În luna Decembrie 2016 am avut un accident la locul de muncă, medicul de familie mi-a dat concediu medical 7 zile ( barem 01, boală obișnuită 75% ), și în luna Martie 2017 firma mi-a spus și mi-au dat medicalul înapoi pentru al corecta la medicul de familie în baremul 03 ( accident de muncă ). Medicul de familie refuză corectarea medicalului; cei de la resurse umane mi-au spus că trebuie corectat medicalul în caz contrar au spus că îmi rețin din salariu toată suma plătită pe acea lună. Au acest drept ? Cum pot rezolva ?