avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate calinadriand

Activitate calinadriand

Buna ziua! As dori sa stiu cum as putea proceda in legatura cu un vecin, care imi adreseaza injurii, cand ma vede, mi-a blocat masina de cateva ori, ocupa abuziv locuri de parcare comune, in aceasta seara s-a luat cu mine la cearta adresandu-mi injurii, legat si de familie, ca tatal meu, defapt nu e tatal biologic, din punct de vedere legal as putea face ceva ? Pe alta cale ma abtin, dar daca se poate cumva, plangere pentru ce.
Răspuns la discuția Concediu medical
Da, i-am spus că am suferit un accident de muncă, i-am dus și scrisoare medicală de la spitalul la care am fost transportat după accident. Dar firma ce drept are de a-mi reține toată suma plătită în acea lună ?
În luna Decembrie 2016 am avut un accident la locul de muncă, medicul de familie mi-a dat concediu medical 7 zile ( barem 01, boală obișnuită 75% ), și în luna Martie 2017 firma mi-a spus și mi-au dat medicalul înapoi pentru al corecta la medicul de familie în baremul 03 ( accident de muncă ). Medicul de familie refuză corectarea medicalului; cei de la resurse umane mi-au spus că trebuie corectat medicalul în caz contrar au spus că îmi rețin din salariu toată suma plătită pe acea lună. Au acest drept ? Cum pot rezolva ?