avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Injurii, amenintari - locatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Injurii, amenintari - locatar

Buna ziua! As dori sa stiu cum as putea proceda in legatura cu un vecin, care imi adreseaza injurii, cand ma vede, mi-a blocat masina de cateva ori, ocupa abuziv locuri de parcare comune, in aceasta seara s-a luat cu mine la cearta adresandu-mi injurii, legat si de familie, ca tatal meu, defapt nu e tatal biologic, din punct de vedere legal as putea face ceva ? Pe alta cale ma abtin, dar daca se poate cumva, plangere pentru ce.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
calinadriand, utilizator
Insulta nu mai este prevăzută ca fapta penală se poate face o acțiune civilă pt daune morale.Faceti o sesizare la politie ca prim pas macar va fi chemata la o discuție apoi în funcție de comportamentul acesteia discutați cu un av.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta? serediuclaudiu serediuclaudiu In urma cu 2 saptamani in urma unor discutii cu vecinii in ceea ce priveste desfintarea unei gradini si crearea de noi locuri de parcare, am avut o discutie cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)
Parcarea pe spatiile verzi mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Zilele trecute am avut o discutie aprinsa cu unul dintre vecinii mei, legata de faptul ca domnul in cauza a parcat masina pe spatiu ... (vezi toată discuția)