avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parcarea pe spatiile verzi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parcarea pe spatiile verzi

Buna ziua!

Zilele trecute am avut o discutie aprinsa cu unul dintre vecinii mei, legata de faptul ca domnul in cauza a parcat masina pe spatiu verde.
Spatiul in cauza se afla intre blocul in care locuiesc eu si cel in care locuieste vecinul meu, dansul parcand aproape lipit de blocul in care locuiesc, motivand ca este spatiu public si parcheaza unde doreste.
In momentul in care am cerut unele explicatii pentru modul in care a ales sa parcheze, bineinteles am fost injurat si facut in toate felurile, dansul sustinand ca daca vrea parcheaza unde doreste.

Intrebarea mea este urmatoarea:
Legea permite parcarea pe acest spatiu verde, si intr-adevar dansul poate sa parcheze daca doreste acolo?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:18, 26 Iulie 2012
De regula ,daca nu este domeniu privat spatiul adiacent condomiiilor reprezinta domeniu public, care nu poate fi ocupat fara acordul autoritatii publice locale
Parcarea pe domeniul public constituie contraventie,si este sanctiionata de normele in domeniu
Daca vecinul staruie sa ocupe abuziv si sa utilizeze domeniul public in interes personal drept spatiu parcare auto,aveti dreptul sa sesizati oficial Directia Corp Control din primarie,care in situatia in care se confirma sesizarea, poate aplica sanctiune pecuniara
Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
Totusi ,dupa discutia cu acel vecin , acesta a mai continuat sa lase masina pe spatiul verde ?.
Ma gandesc ca atunci a comentat de ciuda ca va luati de el, ulterior si-a revizuit comportamentul. Oare ce vorbesc eu ?. Ori ma cred in filme cu lorzi ?.:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de parcare rasvi rasvi eu parchez masina linga scara blocului vecin,nu incurca intrarea,esirea din bloc.administratora si presedinta vrea ca eu sa nu mai parchez acolo motivind ca ... (vezi toată discuția)
Curte comuna, parcare pe spațiu verde Lavanda gri Lavanda gri Buna ziua, Locuiesc într-o curte comună (duplex), curtea fiind spațiu verde. Vecina mea parchează mașina pe spațiul verde, desi nu este de comun accord ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)