avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... curte comuna, parcare pe spațiu verde
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

curte comuna, parcare pe spațiu verde

Buna ziua,
Locuiesc într-o curte comună (duplex), curtea fiind spațiu verde. Vecina mea parchează mașina pe spațiul verde, desi nu este de comun accord și noi nu mai avem loc să intrăm cu mașina în curte deoarece ocupă tot locul. Curtea fiind comuna, ar trebui ambele părți să poată parca, deși din cate am citit, parcarea pe spațiul verde este interzisă (spațiul este al primăriei-se plătește chirie). Ce se poate face să fie sancționată să nu mai parcheze în curte?
Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:25, 25 Februarie 2021
Reclamatie la Primărie.
Sesizati oficial primaria teritoriala
Sesizati oficial primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea pe spatiile verzi mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Zilele trecute am avut o discutie aprinsa cu unul dintre vecinii mei, legata de faptul ca domnul in cauza a parcat masina pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Parcare ionelachirvase ionelachirvase Buna ziua In zona unde locuim , avem 2 vecini care locuiesc la casa si desi au in dreptul portii afisat garaj/nu blocati accesul, ei parcheaza mereu in ... (vezi toată discuția)