avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare

Buna ziua
In zona unde locuim , avem 2 vecini care locuiesc la casa si desi au in dreptul portii afisat garaj/nu blocati accesul, ei parcheaza mereu in dreptul trotuarului de langa intrarea lor in curte, chiar si pe 2 locuri, pentru a nu parca alti cetateni care locuiesc in zona.Mentionez ca strada este domeniu public, iar locurile de parcare
pe alocuri ,mai putin in dreptul proprietatilor lor sunt libere si nici nu este indicator cu oprirea/stationare interzisa, si fiecare parcheaza cum prinnde un loc liber.
Intrebarea mea este ce se poate face totusi si care este cadrul legal prin care acesti proprietari de case pot fi obligati (sanctionati) sa parcheze in curtea lor sau macar in dreptul portii lor atata timp cat ceilalti am fi amendati daca am parca noi in dreptul garajului/portii lor, chiar daca ei nu folosesc acest spatiu.
Nu trebuie totusi sa dovedeasca ca si folosesc acea intrare in curte/garaj?Unii nici macar nu au masina dar fac scandal daca parcheaza cineva in fata portii lor.
Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ionelachirvase , utilizator 11:38, 28 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Despre parcare sanducrist sanducrist gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)
La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta ... DanielStanS DanielStanS La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta de acces mare pentru masina. Vecinul obisnuieste sa isi lase masina pe drumul de servitute in ... (vezi toată discuția)