avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters42478

Activitate ContSters42478

ok, sa zicem ca se poate face un astfel de "artificiu" (doar traim in Romania) desi dupa parerea mea nu este corect. Compartimentul de audit public intern se constituie in subordinea directa a conducerii entitaii publice si, prin atributiile sale, nu trebuie sa fie implicat in elaborarea procedurilor de control intern, in Indeplinirea activitatilor pe care în mod potential le pot audita si nici în elaborarea si implementarea sistemelor de control intern al entităţilor publice.
Nu trebuie să li se încredinţeze misiuni de audit public intern în sectoarele de activitate în care aceştia au deţinut funcţii sau au fost implicaţi în alt mod In consecinta, nu veti putea audita activitatile pe care le desfasurati.
Auditul public intern se exercită asupra tuturor activităţilor desfăşurate într-o entitate publică, inclusiv asupra activităţilor entităţilor subordonate - deci volumul de munca si cunostintele necesare sunt destul de... mari.

In cazul in care o mama cu anumite probleme avute in trecut (depresie postnatala si posibile sechele ramase in urma acesteia) continua sa aiba un comportament necorespunzator (amenintari, violenta verbala, pleaca cu copilul de acasa fara motiv) ce poate fi facut?
de-abia acun s-a finalizat dosarul, ne-am inpacat pt ca am cerut raport de expertiza; in urma raportului a reiesit faptul ca mopedistul mi-a taiat calea si ca nu puteam evita accidentul. Raportul a ajuns la politie si la parchet, "victima" s-a "speriat" de rezultatul raportului si si-a retras plangerea. Totusi mie mi s-a intocmit proces vb de contraventie pt nepastrarea distantei regulamentare. X-( Aberant, nu vi se pare? In fine, mi-am luat permisul inapoi.:yeah:
Multumesc pt raspunsuri. Unii cred ca totul isi poate gasi rezolvarea pe net, eu am cerut doar cateva opinii, pt a decide daca merg mai departe sau nu :)
S-a incheiat dosarul. Am cerut expertiza, a sosit raportul din care rezulta ca "victima" este cea care putea evita accidentul B-)
la firma respectiva este asociat unic un prieten care m-a rugat sa ma interesez daca poate sa o declare falimentara
Care sunt conditiile declararii falimentului unei SRL? Este vb despre o firma care are datorii de aprox 400 mil lei vechi la stat si are dificultati destul de mari in a activa pe piata (mai ales in aceasta peioada). Este nevoie de un lichidator, se scot bunurile la vanzare?
da, mi-a prelungit dovada, pana acum de 5 ori. Nu sunt din Bucuresti (nu am legatura cu sectoarele)
600 ron, 6 mil. Decat sa-i dau aluia cat vroia (2000 euro....) Oricum nici o instantza nu-i va acorda despagubiri de 90 de mil pt o luxatie amarata, chiar daca voi fi gasit vinovat.
Deocamdata nu s-a solutionat in nici un fel, am solicitat si am platit expertiza, asta mai prelungeste termenul de solutionare si ar putea fi stabilita culpa comuna. Eu nu ma consider vinovat. Sper sa modifice Codul rutier, sa nu-i mai lase pe toti ......... cu trotinetele pe strada fara sa faca scoala de soferi #-o:((