avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decaderea din drepturile parentale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decaderea din drepturile parentale

In cazul in care o mama cu anumite probleme avute in trecut (depresie postnatala si posibile sechele ramase in urma acesteia) continua sa aiba un comportament necorespunzator (amenintari, violenta verbala, pleaca cu copilul de acasa fara motiv) ce poate fi facut?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 09:37, 19 Aprilie 2010
Buna ziua. Presupun ca sunteti tatal micutului. Daca ester asa precum afirmati, ar fi bine sa monitotrizati relatia mamei cu copilul, eventual, sa o convingeti sa faca un nou control medical, desi , acea depresie postnatala nu isi poate prelungi simptomele decat un anumit timp , fara a lasa sechele, din cate stiu. Nu stiu care este relatia dvs. cu mama si in ce scop puneti aceste intrebari, insa, daca veti considera ca exista vreun pericol, va puteti adresa s i autoritatii tutelare in vedea efectuarii unei anchete .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie actionat in instanta impotriva unei persoane care ameninta MariaRaluca25 MariaRaluca25 buna ziua . am 25 de ani si sunt necasatorita .. dintr-o relatie anterioara a rezultat un copil.( am aflat ca sunt insarcinata dupa despartire -motivul a fost ... (vezi toată discuția)
Tatic disperat 2 ContSters73184 ContSters73184 In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si ... (vezi toată discuția)
Custodie minor 3l3n@ 3l3n@ Divort de comun acord. Problema este ca avem un copil cu varsta sub un an, care este alaptat si amandoi dorim custodia. Ce prevede legea in astfel de cazuri? ... (vezi toată discuția)