Blocul este nou iar dezvoltatorul nu mai vrea sa permita celor de la RDS sa instaleze servicii (sunt cateva apartamente in care au instalat deja) datorita faptului ca echipele tehnice au facut stricaciuni prin bloc.
Intrebare: din moment ce blocul a fost dezlipit (apartamentat) si dezvoltatorul a inceput sa vanda, ce drepturi mai are el asupra cladirii?
Momentan nu avem asociatie pentru ca nu s-au mutat mai mult de 50% + 1 proprietari.
Ce este de facut in situatia de fata? Cand am semnat mutarea serviciilor la noua adresa - s-a prelungit contractul cu RDS cu un an.. deci practic eu platesc acum servicii de care nu beneficiez.
Buna ziua.
Doresc sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si din diverse motive nu pot cumpara pe numele meu. (voi cumpara pe numele altcuiva, urmand ca eu sa platesc avansul, ratele si toate costurile aferente).
Care sunt solutiile legale pe care ar trebui sa le adopt la momentul acesta, pentru a nu ma trezi peste 5-10 ani, ca „proprietarul” ma da afara din casa sau la finalul creditului nu doreste sa mi-l predea fara costuri.
(ma gandesc la niste imprumuturi sub semnatura privata intre noi, pe masura ce platesc - in ideea de a „acoperi” cumva macar o parte din suma totala).