avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie imobil

Buna ziua.
Doresc sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si din diverse motive nu pot cumpara pe numele meu. (voi cumpara pe numele altcuiva, urmand ca eu sa platesc avansul, ratele si toate costurile aferente).

Care sunt solutiile legale pe care ar trebui sa le adopt la momentul acesta, pentru a nu ma trezi peste 5-10 ani, ca „proprietarul” ma da afara din casa sau la finalul creditului nu doreste sa mi-l predea fara costuri.

(ma gandesc la niste imprumuturi sub semnatura privata intre noi, pe masura ce platesc - in ideea de a „acoperi” cumva macar o parte din suma totala).

Multumesc anticipat. :)
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2017
ContSters424801, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters424801 , utilizator 08:27, 17 Martie 2017
Legal? Nici o solutie.
Si da, va puteti trezi dat afara din casa.
Ce vreti dvs sa faceti este o situatie extrem de litigioasa.
nici varianta cu imprumutul sub semnatura privata nu sta in picioare?

practic imi asigur cumva o parte din banii bagati in imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog arthura_1 arthura_1 neputind indeplinii conditiile vreunei banci sa pot lua credit am apelat la o cumnata sa faca imprumut sa pot lua o casa. Zis si facut , dar dupa 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Cumnata mea m-a chemat in judecata pentru pretentii legat de ... jean223 jean223 Cumnata mea m-a chemat in judecata pentru pretentii legat de achizitionarea apartamentului in care locuieste , apartament cumparat prin credit ipotecar de ... (vezi toată discuția)
Credit coproprietate depp14 depp14 Salutare! Am urmatoarea situatie: eu si prietena ne dorim sa achizitionam o casa impreuna. Ea dispune de 50% avans, eu sunt dispus sa fac un credit pentru ... (vezi toată discuția)