neputind indeplinii conditiile vreunei banci sa pot lua credit am apelat la o cumnata sa faca imprumut sa pot lua o casa. Zis si facut , dar dupa 2 ani de plata lunara la banca am vrut sa mi se faca un act pe casa din partea cumnatei, dar am primit un refuz total ca nu are ce act sa imi faca si ca daca vreau sa plec nu am decat. probelma este ca am bagat pana acum peste 30o milioane vechi in casa si stiu ca sanse sa recuperez ceva este aproape imposibil. Va rog sa ma ajutati macar cu vreun sfat cu toate ca sunt constiient ca nu se poate nimic.Va multumesc
buna ziua!
cumnata dvs a incheiat un contract de vanzare cumparare prin care a dobandit un imobil, pretul imobilului a fost achitat dintr-un credit ipotecar?
iar dvs luna de luna ati platit rata...
ok, asta este situatia in care sunteti?
aveti niste chitante cu cumnata din care sa rezulte ca ratele le-a platit din banii dvs?
pai asta am intels eu ca la banca achitati pe numele cumnatei.
intrebarea mea era alta, dc dvs si cumnata aveti vreun inscris sub semnatura privata( adica dc aveti vreo hartie de la ea in care sa recunoasca ca acei bani provin de la dvs)?
buna ziua!
nu, nu se poate.
ar putea fi posibil dezideratul dvs in urmatoarele conditii.
dvs ar trebui sa faceti cu cumnata contract de vanzare cumparare.
asta se poate face doar cu acordul bancii creditoare.
act aditional la contractul de ipoteca, si contarctul de credit sa ramana cu ea in caliatate de imprumutat.
credeti ca o sa vrea?
si asta in conditiile in care banca este de acord