avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutati-ma va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutati-ma va rog

neputind indeplinii conditiile vreunei banci sa pot lua credit am apelat la o cumnata sa faca imprumut sa pot lua o casa. Zis si facut , dar dupa 2 ani de plata lunara la banca am vrut sa mi se faca un act pe casa din partea cumnatei, dar am primit un refuz total ca nu are ce act sa imi faca si ca daca vreau sa plec nu am decat. probelma este ca am bagat pana acum peste 30o milioane vechi in casa si stiu ca sanse sa recuperez ceva este aproape imposibil. Va rog sa ma ajutati macar cu vreun sfat cu toate ca sunt constiient ca nu se poate nimic.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: arthura_1 , utilizator 16:01, 22 Ianuarie 2010
va multumesc tare mult am sa va urmez sfatul chiar daca asta e singura solutie. un sfarsit de saptamana placut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare simulat Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Doresc sa cumpar(prin credit) impreuna cu sotia un apartament dar contractul de vanzare cumparare (la fel si cel de creditare) se va face pe ... (vezi toată discuția)
Coproprietate apartament Raul23 Raul23 Acum 10 ani fiul meu a obtinut un credit ipotecar pentru mine , dupa ce am achitat ratele la banca pentru apartament si creditul s-a terminat el numai este de ... (vezi toată discuția)
Sora mea va face un credit ipotecar la care eu o să plătesc ratele, cum voi putea dovedi acest lucru la final? rikardodan rikardodan buna ziua sa va explic un pic situatia...sora mea se baga in banca pentru mine pentru un credit ipotecar pe 30 de ani,ea ia creditul dar rata eu o s-o platesc ... (vezi toată discuția)