Bună ziua.Va rog frumos să îmi spuneți și mie care sunt obligațiile asistentului personal persoană cu handicap grav nevăzător? Ce anume trebuie să facă pentru persoana cu handicap? (Mă refer la curățenie, gătit, piața,mers la medic,platit facturi,samd).Care este programul de lucru și de unde pot angaja un asistent personal ?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Fond/Penal/Confirmare renunțare urmărire penala' art 318 alin 12 NCPP/solutie:admite cerere pronunțată în 24/10/2019/tip soluție :încheiere finala dezinvestire. Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna mai pe înțelesul omului de rand. Mulțumesc frumos
Mulțumesc frumos pentru răspuns. A fost prima și ultima oara. Nu știu ce a fost cu mine de am procedat atât de iresponsabil. Încă o data va mulțumesc pentru răspuns dnule avocat.
Bună ziua. Acum 2ani am sustras dintr-un market produse alimentare în valoare de 66,99 lei., produse pe care le-am restituit magazinului. Este prima oara când am făcut adă ceva, nu știu ce a fost în capul meu și acum îmi este o mare rușine. Abia acum am fost chemata la politie pentru declarație. Dnul agent a zis ca mai ținem legătura. Ce pot sa pățesc..?La ce pot sa ma aștept? Mulțumesc.
buna ziua.a trecut deja o luna si o saptamana si nu m-a contactat nimeni din cadrul politiei pt a imi comunica ceva in legatura cu prostia pe care am savarsit-o.ce trebuie sa fac?sa astept in continuare sau sa merg eu sa ma interesez?si unde?
buna ziua.este prima abatere......m-am intrebat in oglinda de ce am facut aceasta fapta si va spun sincer ca nu am stiut ce sa imi raspund.....nu m-am putut privii in ochi.....cred ca toti avem momente de slabiciune si de "pierdere" si fiecare se manifesta in moduri diferite.....toti avem dreptul la o a doua sansa.....stiu ca domnia si prostia se platesc.....deci,nu stiu de ce am facut asa ceva......nici nu stiu cum sa procedez....nu stiu nici cum se numeste cel care a intocmit procesul verbal sau proces constatator....habar nu am ce trebuie sa fac si cum....atat mi s-a spus sa stau linistita ca o sa fiu sunata peste o luna sau doua de dnul politist pentru declaratie,iar pedeapsa o sa fie o amenda intre 100 si 500 lei......deci cred ca imi voi pierde si restul de minte care mi-a mai ramas pana atunci......in concluzie nu stiu ce trebuie sa fac.....peste tot aud numai de dosar penal,inchisoare si politie.....