avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ÎNCHEIERE FINALA DEZINVESTIRE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ÎNCHEIERE FINALA DEZINVESTIRE

Fond/Penal/Confirmare renunțare urmărire penala' art 318 alin 12 NCPP/solutie:admite cerere pronunțată în 24/10/2019/tip soluție :încheiere finala dezinvestire. Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna mai pe înțelesul omului de rand. Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
nitulescugabrielasimona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 20:07, 28 Octombrie 2019
Inseamna ca instanta a admis cererea parchetului(procurorului) de renuntare la urmarirea penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg nimic Eu0904 Eu0904 Ora estimata: 08:30 Complet: Pamânări/incidente 4 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Interpretare pronuntare instanta iuli113 iuli113 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca persoana G.F. va fi cercetat penal sau se va renunta la cercetarea penala? AM atasat rezolutia completului de ... (vezi toată discuția)