avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din market
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din market

Bună ziua. Acum 2ani am sustras dintr-un market produse alimentare în valoare de 66,99 lei., produse pe care le-am restituit magazinului. Este prima oara când am făcut adă ceva, nu știu ce a fost în capul meu și acum îmi este o mare rușine. Abia acum am fost chemata la politie pentru declarație. Dnul agent a zis ca mai ținem legătura. Ce pot sa pățesc..?La ce pot sa ma aștept? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil se va dispune o solutie de renuntare la up de data asta, daca nu va linistiti si continuați cu furatul din magazine, o sa ajungeti la puscarie in viitor.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. A fost prima și ultima oara. Nu știu ce a fost cu mine de am procedat atât de iresponsabil. Încă o data va mulțumesc pentru răspuns dnule avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. am si eu o ... F. E. T. F. E. T. Buna ziua. Îmi e foarte rusine dar am comis ceva. Am si eu o intrebare. Ieri am intrat la un magazin si am pus in rucsac produse alimentare in valoare de 46 ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)