avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate dspddspd

Activitate dspddspd

Am fost cu un prieten din copilărie la un executor judec pentru a și plăti rata unei datorii de la o banca Eu am vrut sa fac o fapta buna . Prietenul nu are nici un venit și i am plătit rata. Executorul , după ce am plecat cu prietenul, i a telefonat soției prietenului și i a spus acesteia ca soțul a fost cu o femeie la el. Eu , deși l am rugat sa nu afle soția prietenulu i ca am fost acolo, executorul nu m a ascultat și a dat telefon soției spunând acesteia ca soțul ei a fost cu o femeie . Iar prietenul meu s a certat cu soția . Ce părere aveți ?
Răspuns la discuția Credit bancar in alta tara
Va mulțumesc din suflet . Am bănuit eu ceva , dar am vrut sa aflu si părerea altcuiva .
Mulțumesc
Am vorbit cu o persoana de pe Facebook care zice ca e din Franța si ca acorda credite cu dobânda 2% pe an . Mi a făcut si o eșalonare a ratelor pe o perioada de 7 ani , cat am cerut . Dar, mi a cerut copia buletinului si contul bancar , care oricum nu are nimic in el . Puteți sa mi Spune-ți ce sunt aceste împrumuturi pe internet ?
De fapt sunt foarte multe persoane pe Facebook din Franța , asa zic ele, care se ocupa cu credite bancare . Dlor prezintă si un certificat care nu știu prea bine ce este . Asta ca sa întărească credibilitatea noastră
Va rog sa mi Spune-ți si mie despre ce este vorba