avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Unde se reclama un Executor judecătoresc ?
Discuție deschisă în Executare silită

Unde se reclama un Executor judecătoresc ?

Am fost cu un prieten din copilărie la un executor judec pentru a și plăti rata unei datorii de la o banca Eu am vrut sa fac o fapta buna . Prietenul nu are nici un venit și i am plătit rata. Executorul , după ce am plecat cu prietenul, i a telefonat soției prietenului și i a spus acesteia ca soțul a fost cu o femeie la el. Eu , deși l am rugat sa nu afle soția prietenulu i ca am fost acolo, executorul nu m a ascultat și a dat telefon soției spunând acesteia ca soțul ei a fost cu o femeie . Iar prietenul meu s a certat cu soția . Ce părere aveți ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 1 Aprilie 2017
Acesta nu este un motiv de reclamatie.
Daca ati intentionat sa faceti o faptsa buna aveati posibilitatea sa ii inmanati banii prietenului ca acesta sa isi plateasca datoria.
De ce l-ati insotit la executor, nu ati avut incredere in el ca isi va plati din datorie daca ii dati banii?
De ce ati atras atentia executorului sa nu onformeze sotia debitorului, executorul era prieten cu sotia prietenului?
Executorul trebuie sa pastreze confidentialitatea tranzactiilor, il puteti reclama la Camera
executorilor locala dar va fi mai mult un subiect de can can.
Veti pune mai multe paie pe foc cu sesizarea, executorul o va instiinta pe sotia prietenului despre sesizare iar cei doi se vor certa din nou.

Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
Ce părere aveți ?

ca aveti imaginatie bogata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului la confidentialitate. ContSters131770 ContSters131770 Buna. Sotia mea are un credit la \"un lider internaţional în furnizarea de credite de consum\", pe care nu il mai putem plati. Aceasta institutie are ca si ... (vezi toată discuția)
Sotie trasa pe sfoara de catre sot noiklosa noiklosa Ziua buna O cunostinta are urmatoarea problema pe care i-am promis ca o voi prezenta pe un forum, ca sa afle opinii avizate. Asadar, femeia a divortat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa facem ? musatadrian musatadrian Buna seara, Soția mea a contractat un credit de nevoi personale de la ING in anul 2010 pe 10 ani cu o rata lunară de 1000 lei.La început a fost ok ,plătea ... (vezi toată discuția)