Sigur ca da , i.am trasmis si verbal cat si scris printr.o notificare dar banditu ca e tara plina de banditi nu mi a dat numar de inregistrare a zis ca vorbim la toamna, eu am crezut ca este om de buna credinta si am mers pe increderea lui.
Am cumparat un teren agricol in condiitile legii respectand toti pasii de la legea 17 , intrebarea este urmatoarea : arendasul mai are vreun drept asupra terenului meu ? Pentru ca am mers la el si tot nu vrea sa ma puna in posesia lui. Ce este de facut.
Mentionez a fost cumparat in luna 01 2018 si anul agricol se termina la sept oct nu stiu exact.
Nu e declarat. Zice se va vira in 30 zile.iar vanzatorul i.si declara pe propria raspundere ca renunta la inscrierea in cartea funciara in cazul neachitari.
Persoana x asociat unic la sc..srl. vinde fiilor lui a si b in cote de 1/2 un imobil in anul 2008. Cumparatori intra de drept in posesia acelui imobil la data autentificari. Pretul de vanzare .... va fi achitat prin virament bancar in 30 zile. Se intabuleaza pe numele copiilor. In 2009 asociatul unic suspenda activitatea pana in prezent. Acum copii vor sa vanda acel imobil dar se lovesc de o treaba ca nu se vad bani virati. Tatal lor a mers la contabil sa cere extrase cont si registre casa din acea perioada, contabila spunadui ca nu gaseste nimic in contabilitate . Ce este de facut daca acei bani nu se vad ca cei 2 frati sa poata vinde?