avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparat teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparat teren agricol

Am cumparat un teren agricol in condiitile legii respectand toti pasii de la legea 17 , intrebarea este urmatoarea : arendasul mai are vreun drept asupra terenului meu ? Pentru ca am mers la el si tot nu vrea sa ma puna in posesia lui. Ce este de facut.
Mentionez a fost cumparat in luna 01 2018 si anul agricol se termina la sept oct nu stiu exact.
Cel mai recent răspuns: Sola sport , utilizator 01:01, 26 August 2018
L-ati notificat in scris la data cumpararii terenului ca din toamna doriti sa nu ma lucreze el terenul?
Sigur ca da , i.am trasmis si verbal cat si scris printr.o notificare dar banditu ca e tara plina de banditi nu mi a dat numar de inregistrare a zis ca vorbim la toamna, eu am crezut ca este om de buna credinta si am mers pe increderea lui.
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2018
Sola sport, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare durata contract de arenda Eugenia M Eugenia M Buna seara, Am urmatoarea situatie pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv: un arendator mi-a trimis un act aditional la contractul de arenda prin care ... (vezi toată discuția)
Legea 17/2014 cm_1958 cm_1958 Buna ziua , Cu privire la Legea 17?2014 privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole , doresc sa intreb urmatoarea : cind ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de arenda inainte de termen nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)