avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare- cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare- cumparare

Persoana x asociat unic la sc..srl. vinde fiilor lui a si b in cote de 1/2 un imobil in anul 2008. Cumparatori intra de drept in posesia acelui imobil la data autentificari. Pretul de vanzare .... va fi achitat prin virament bancar in 30 zile. Se intabuleaza pe numele copiilor. In 2009 asociatul unic suspenda activitatea pana in prezent. Acum copii vor sa vanda acel imobil dar se lovesc de o treaba ca nu se vad bani virati. Tatal lor a mers la contabil sa cere extrase cont si registre casa din acea perioada, contabila spunadui ca nu gaseste nimic in contabilitate . Ce este de facut daca acei bani nu se vad ca cei 2 frati sa poata vinde?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:10, 25 Martie 2017
Ce inseamna "se lovesc de o treaba"? Ce "treaba"?
Daca s-a intabulat inseamna ca contractul de v/c a fost valabil si pot sa vanda.
Nu mai au nicio treaba cu vanzatorul.
Nu se vad bani virati spre socitatea respectiva. Probabil nu ia virat si notara zice ca nu poate vinde pana nu sunt justificati bani
Vorbiti cu notara si sa va lamureasca.
In functie de contract se aplica legea partilor.
Am vorbit si a dat din umeri
Daca notara a dat din umeri cautati sa vedeti cine va poate ajuta dupa ce analizeaza actele.

Notarii adesea dau din umeri...dupa astfel de situatii...
Aveti idee cine v-ar putea ajuta?
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament shonny shonny Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament anomim2014 anomim2014 Urmeaza sa achitionez un apartament de la o persona juridica, fara credit. Cum pot afla daca apartamentul, obiect al vanzarii, este luat cu credit su este ... (vezi toată discuția)
Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)