avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Activitate No1

Activitate No1

Răspuns la discuția #Alcool..
Depinde de ce factori?
Discuție #Alcool..
Hei ! Am si eu o intrebare daca am depasit alcolemia de 0,80 si clar.. am fost prins , ce se va intampla cu permisul de conducere ? Se anuleaza sau il suspenda ?
Răspuns la discuția Alcool la volan ..
Am inteles , va multumesc !
Si daca vreau sa mi recunosc fapta ca sa primesc o pedeapsa de la procuror , este posibil ? Ca sa nu ma mai judec ..
Ok! Daca o sa platesc analizele este posibil sa termin mai repede cu judecatoria , nu ?
Sa inteleg daca platesc analizele , grabesc deschidrea dosarului , nu ?
Pai de ce trebuie sa platesc eu analizele de sange ? Presupunand ca n-am bani sa le platesc ce sa intampla ?
Buna ! Pe scurt am fost prins beat la volan cu o alcolemie de 0,94 in alcooltest , in sange imi iese dublu , stiu ! Acuma intrebarea mea este la ce as putea sa ma astept ? Permis anulat , nu ? Au trecut deja cateva saptamani si nu mi-a venit nici o hartie sau ceva , este normal ? La ce as putea sa ma astept ? Si daca o sa mi anuleze permisul , pe ce perioada il anuleaza ? Am inteles ca dovada ca sa conduc pana incepe procesul nu pot sa scot , nu ?
Mentionez ca nu am dat nici o delaratie inca , n-am fost chemat , m-am dus singur la sectie si mi s-a spus sa astept ...
Va rog cateva sfaturi si e prima abatere :(