avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... #Alcool..
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

#Alcool..

Hei ! Am si eu o intrebare daca am depasit alcolemia de 0,80 si clar.. am fost prins , ce se va intampla cu permisul de conducere ? Se anuleaza sau il suspenda ?
Cel mai recent răspuns: No1 , utilizator 13:04, 20 Aprilie 2017
Depinde de solutia ce se va da in dosarul penal ce s-a deschis pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice
Depinde de ce factori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Prins sub influenta bauturilor alcoolice dragusinpaul dragusinpaul Salut , am o problema si nu stiu niciun raspuns am fost prins sub influenta bauturilor alcoolice in aerul expirat am avut 0.47 vreau sa stiu si eu ce se va ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului cristinaa1 cristinaa1 Buna ziua, Am fost trimisa in judecata in baza art.336 alin.1. Am avut o alcolemie de 0,42 la testul etilotest si la recoltarea 0,95 mg/l alcool pur in sange. ... (vezi toată discuția)