avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters426008

Activitate ContSters426008

Probabil contractul înregistrat fără acordul meu este cu norma întreagă, asa ca voi face azi o noua sesizare la itm. Managerul imi tot spunea ca va fi contract cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată, dar nu am primit si semnat vreunul. Am fost o singura zi, ca proba de angajare iar la final nu am primit contract. Am decis sa nu mai merg din a doua zi.
Trebuie sa povestesc angajatorului curent, toată întâmplarea asta? Mulțumesc anticipat.
Va multumesc. In functie de răspunsul de la Itm voi formula o noua sesizare, de înregistrare în revisal a unui cim, nevalabil. Nici nu stiam de existența acestui cim! Ce sa zic...made in Românica!
Am fost chemată în urma unui interviu la o proba de lucru si sa discutam oferta de angajare, de catre managerul firmei. A doua zi am dat SMS că nu imi doresc jobul. A treia zi am fost sunata sa ma prezint să închid cim-ul pentru ca e înregistrat in revisal. La telefon au recunoscut ca acel contract e înregistrat fără semnătură mea si detin înregistrare a apelului. Nu am semnat nici un contract si nu am văzut vreunul. Am trimis petitie la itm sa imi dea copie dupa revisal. Dacă se dovedeste ca au înregistrat un cim fără semnătura angajatului, ce ar trebui să fac? Sa fac plângere penală pt fals si uz de fals? Eu in prezent sunt in cautarea unui loc de muncă si nu doresc ca acest aspect sa imi prejudicieze? Va multumesc.