avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... E posibil sa fie chemată să închei un contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

E posibil sa fie chemată să închei un contract de munca nesemnat de mine?

Am fost chemată în urma unui interviu la o proba de lucru si sa discutam oferta de angajare, de catre managerul firmei. A doua zi am dat SMS că nu imi doresc jobul. A treia zi am fost sunata sa ma prezint să închid cim-ul pentru ca e înregistrat in revisal. La telefon au recunoscut ca acel contract e înregistrat fără semnătură mea si detin înregistrare a apelului. Nu am semnat nici un contract si nu am văzut vreunul. Am trimis petitie la itm sa imi dea copie dupa revisal. Dacă se dovedeste ca au înregistrat un cim fără semnătura angajatului, ce ar trebui să fac? Sa fac plângere penală pt fals si uz de fals? Eu in prezent sunt in cautarea unui loc de muncă si nu doresc ca acest aspect sa imi prejudicieze? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters426008 , utilizator 20:48, 29 Martie 2017
Fals nu exista decat daca v-au contrafacut semnatura dvs. pe contract.

O noua sesizare la ITM pentru transmiterea de date eronate... au transmis in REVISAL un c.i.m. nevalabil.
Va multumesc. In functie de răspunsul de la Itm voi formula o noua sesizare, de înregistrare în revisal a unui cim, nevalabil. Nici nu stiam de existența acestui cim! Ce sa zic...made in Românica!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca inregistrat in revisal, fara semnatura angajatului. karina77 karina77 Buna ziua, Tocmai am fost solicitata telefonic sa ma prezint la o firma unde am sustinut un interviu de angajare pe parcursul zilei de luni 27.03.2017 si sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara semnatura mea DianaEllena DianaEllena Buna ziua. Sunt proaspat absolventa de liceu si am vazut un anunt la un restaurant ca se cauta personal si pe moment am zis sa incerc pentru ca nu am nimic de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara semnatura angajatului Irina586 Irina586 Buna ziua! As dori sa stiu daca exista conform legilor din Romania vreun fel de contract de munca valid fara semnatura angajatului?De curand am vrut sa ma ... (vezi toată discuția)