imi cer scuze dar dupa ce am citit practica judiciara inteleg ca se plateste indemnizatie de concediu cea ce din punctul meu de vedere mandatarul incaseaza un a-l 13 lea salar sau indemnizatie
Buna ziua,
in cazul iin care angajata isi da demisia si nu mai poate sa vina de a doua zi , deci nu poate sa respecte cele 20 de zile de preaviz deoarece pleaca in strainatate la lucru :)dar directorul nu doreste sub nici o forma sa ii aprobe defacerea CIM cu data imediat urmatoare ? multumesc
Buna ziua,
in conditiile in care in contractul de mandat este specificat un nr de zile de concediu si mai mult este specificat si ca in perioada de concediu mandatarul beneficiaza de o indemnizatie calculata conform prevederilor Legii nr.53/2003-Codul muncii, care imi spune la art. 146 alin. (3) (Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca)si noi vorbim de contract de mandat -se plateste indemnizatie de concediu sau nu? si pe cati ani ii calculez pe ultimile 18luni sau pe ultimii 3 ani ? multumesc