avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate nicu-dumitru

Activitate nicu-dumitru

Răspuns la discuția Executare silita.
Multumesc mult, raspuns ok. Deci sunt sclavul lor defapt?? Ori de cate ori se trezesc aceste firme din somn EU trebuie sa stau la dispozitia lor.
In primul rand Mult respect pentru acest Sait, deosebita stima pentru raspunsuri. Subiectul meu - 1 Executare silita. 2 - procedura de Incuviintarea Executarii Silite. - Dupa 5 ani de la ultima plata catre banca sunt executat silit cu suma X (irelevant) de catre Asset Portfolio Servicing România, cer dosarul meu de la firma ASSET contra cost (logic) si constat urmatoarele - pentru a nu se prescrie suma, banca transfera (nu stiu de unde) suma de 0,30 euro centi in contul meu. OK, tot in dosar care a fost transferat prin 5 firme de recuperarii creante sau
ce sunt ele ( Cehia, Anglia, India, si nu mai stiu pe unde) constat ca ( verificat de mine personal) unele semnaturi de contracte sunt false - adica; un prieten bun (vorbeste Ceha precizand ca este de la banca X) a sunat la firma din Cehia si a intrebat de persoana semnatara din contractul meu, pentru un contract de creante cu Banca X, firma precizeaza ca acea persoana nu exista; - prietenul meu a precizat ca la data de X a semnat pentru un pachet de creante ( totul pe mail si telefonic), firma a negat total. Aceeasi situatie si cu firma din Anglia, persoana semnatara inexistenta. "Ok" pana aici. Alta constatare in dosar, persoanele care au intocmit dosarul ( copii de 23 de ani) nu sunt angajati in firma Asset, am cerut personal la sediul firmei sa vorbesc cu ei, am vorbit cu un directoras din departamentul executari si am cerut special sa vrb cu persoana sau cele trei persoane semnatare care au intocmit dosarul meu ( defapt era un pachet de 400 de dosare, din greseala au uitat sa extraga aceaste file din dosarul meu probabil sa coste mai mult - cand am cerut copie dupa dosar) dar bineinteles - nu stiau nimic de aceste persoane. Din punctul meu de vedere un dosar cu multe aspecte dubioase, fals in acte si restul poate aflu de la dumneavoastra(posibilitatea de intocmire dosare false). Ok, se cere Incuviintarea silita prin propire, BINE-NTELES CA JUDECATORUL DA OK -UL PENTRU EXECUTAREA SILITA prin proprie salariara (am scris cu litere mari pentru ca am sa revin la subiect) si din acel moment am facut contestatie ( acum 2 ani si jumatate), am castigat anularea actelor de executare, suma poprita a fost restituita cu greu dar .... asta este in Romania. Acum 2019 luna septembrie aceeasi firma Asset revine cu somatii si restul amentarilor de executare. Intrebarea mea, - Ce anume prezinta firma de recuperare creante Judecatorului???? O hartie in care nu scrie nimic?? Nu exista atasat la dosar si documentul Bancii cu sumele datorate?? Ultima plata a clientului catre Banca??? Sa inteleg ca orice Firma de Recuperari Creante prezinta in fata Judecatorului orice HARTIE INGIENICA ( scuzati expresia) si el da OK??? (super Judecator, OMOARA-TI APROAPELE sau pe CONFRATELE TAU) Prin contestatie am specificat toate falsurile si neregulile din dosarul intocmit de ASSET iar Judecatorul nici nu a considerat relevant. Deci, in situatia data, orice Firma de Recuperari se poate duce cu orice falsuri sa ceara executarea silita oricui ?? Daca am o Hotarare Judecatoreasca Definitiva in care sunt anulate toate actele de executare, firma renumita ASSET poate sa inceapa o noua executare silita??? Cu deosiba stima, astept un raspuns relevant, clar si la subiect, va rog.
Cu deosebita stima pentru raspuns (respect si jos palaria pentru acest sait), de ce stima si respect pentru toti ce-i ce raspund pe acest sait??? simplu, observ mereu un raspuns bun si la subiect din partea unor conational catre alti conationali loviti de un sistem bine gandit la nivel inalt. Ok, doresc sa expun putin situatia un pic mai explicit pentru a afla ceea ce trebuie sa fac( in cazul fericit daca justitia este corecta) mai departe. Am inghitit aspectul executarii prin poprire salariu, din N motive, nu mi-am permis sa platesc taxa judiciara si avocat la momentul respectiv pentru a contesta executarea(copil mic, cheltuielii, etc). Executare prin poprire a decurs din anul 2012 pana in anul 2015 prin poprire salariu cu virament direct din partea institutiei catre executor ( la cererea mea pentru a-mi debloca contul cardului salarial), in 2015 doua luni (august-septembrie) poprirea nu a mai continuat. In octombrie apare la institutie o adresa cu continuare a executarii silite pe o suma XXXX, bine-nteles viramentul catre executor a fost continuat pana in luna septembrie 2016, din aceasta luna nu am mai avut poprire desi suma nu a fost integal poprita, am cerut lamuririi prin cereri adresate catre banca si executor dar nu am primit nici un raspuns. Intrebarea este; Cand intervine perimarea???? Daca creditorul nu staruie intentionat cu buna stiinta, ce pot sa fac??? cu consideratie.
Cu deosebita stima, va rog sa-mi precizati cum trebuie procedat in cazul pe care il expun. In urma executarii silite, poprire pe salariu, executorul nu a mai trimis dispunere de continuare a executarii silite de peste 9 luni. Am cerut lamuriri prin adrese catre executor si catre banca dar nu am primit nici un raspuns. Cand este aplicabila perimarea in interiorul popririi?? Ce trebuie sa inteleg din urmatorul text? penrtu a fi aplicabila exceptia prevazuta de art 389 alin 1 cpc( sau 696 ncpc) este necesar ca poprirea sa fie efectiva adica sa fie urmata de acte de executare. Acesta pentru ca in cazul popririi nu se poate afirma ca nu opereaza perimarea, urmand a fi verificata regularitatea actelor de virare a sumelor de catre tert. Multumesc.
Cu deosebita stima, doresc pe acesta cale sa aflu mai multe informatii despre aplicarea perimarii in cazul meu. Expunere - in urma unei executarii silite de catre o Banca (prin hotarare judecatoreasca) in anul 2011, am avut, am conturile bancare oprite si poprire pe salariu pana la reintregirea sumei totale, ok. In anul 2016 Mai,din cauza clauzelor abuzive constatate de catre avocat dau in judecata Banca, dupa deschiderea procesului sunt sunat permanent de catre banca sub pretextul ca trebuie sa restitui banii (suma X) sau daca nu ETC,ETC, stiti procedeul. In situatia aceasta desi am explicat ca am poprire si altele au tot insistat cu telefoanele. Am facut adresa catre banca pentru hartuire si printre altele si cine este persoana sau firma care insista permanent cu telefoanele pentru a dupune plangere prealabila. Raspunsul, bineinteles cu totalitate evaziv si in bataie de joc. Dupa septembrie 2016 nu mai am avut poprire pe salariu, motivul - necunoscut de mine. In acest caz pot doar deduce ca, banca nu a mai continuat executarea pentru a mai creste dobanda la suma restanta sau poate ma ajutati cu o explicatie pe aceasta tema. Intrebarea mea este; pot cere in instanta in conformitate cu Art 697 NCPC Constatarea perimării ?? Este cunoscut faptul ca o parte a creditorilorilor urmaritori care au pornit in executare silita, avand deja constituit un dosar de executare, formuleaza periodic cereri de continuare a executarii silite cu putin inaintea implinirii termenului de 6 luni, tocmai pentru a impiedica sa opereze perimarea de drept.Sa inteleg ca, aceasta practica a creditorului este de a sicana situatia mea??? cresterea dobanzilor???
Cu consideratie si stima pentru timpul acordat.