avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita.

In primul rand Mult respect pentru acest Sait, deosebita stima pentru raspunsuri. Subiectul meu - 1 Executare silita. 2 - procedura de Incuviintarea Executarii Silite. - Dupa 5 ani de la ultima plata catre banca sunt executat silit cu suma X (irelevant) de catre Asset Portfolio Servicing România, cer dosarul meu de la firma ASSET contra cost (logic) si constat urmatoarele - pentru a nu se prescrie suma, banca transfera (nu stiu de unde) suma de 0,30 euro centi in contul meu. OK, tot in dosar care a fost transferat prin 5 firme de recuperarii creante sau
ce sunt ele ( Cehia, Anglia, India, si nu mai stiu pe unde) constat ca ( verificat de mine personal) unele semnaturi de contracte sunt false - adica; un prieten bun (vorbeste Ceha precizand ca este de la banca X) a sunat la firma din Cehia si a intrebat de persoana semnatara din contractul meu, pentru un contract de creante cu Banca X, firma precizeaza ca acea persoana nu exista; - prietenul meu a precizat ca la data de X a semnat pentru un pachet de creante ( totul pe mail si telefonic), firma a negat total. Aceeasi situatie si cu firma din Anglia, persoana semnatara inexistenta. "Ok" pana aici. Alta constatare in dosar, persoanele care au intocmit dosarul ( copii de 23 de ani) nu sunt angajati in firma Asset, am cerut personal la sediul firmei sa vorbesc cu ei, am vorbit cu un directoras din departamentul executari si am cerut special sa vrb cu persoana sau cele trei persoane semnatare care au intocmit dosarul meu ( defapt era un pachet de 400 de dosare, din greseala au uitat sa extraga aceaste file din dosarul meu probabil sa coste mai mult - cand am cerut copie dupa dosar) dar bineinteles - nu stiau nimic de aceste persoane. Din punctul meu de vedere un dosar cu multe aspecte dubioase, fals in acte si restul poate aflu de la dumneavoastra(posibilitatea de intocmire dosare false). Ok, se cere Incuviintarea silita prin propire, BINE-NTELES CA JUDECATORUL DA OK -UL PENTRU EXECUTAREA SILITA prin proprie salariara (am scris cu litere mari pentru ca am sa revin la subiect) si din acel moment am facut contestatie ( acum 2 ani si jumatate), am castigat anularea actelor de executare, suma poprita a fost restituita cu greu dar .... asta este in Romania. Acum 2019 luna septembrie aceeasi firma Asset revine cu somatii si restul amentarilor de executare. Intrebarea mea, - Ce anume prezinta firma de recuperare creante Judecatorului???? O hartie in care nu scrie nimic?? Nu exista atasat la dosar si documentul Bancii cu sumele datorate?? Ultima plata a clientului catre Banca??? Sa inteleg ca orice Firma de Recuperari Creante prezinta in fata Judecatorului orice HARTIE INGIENICA ( scuzati expresia) si el da OK??? (super Judecator, OMOARA-TI APROAPELE sau pe CONFRATELE TAU) Prin contestatie am specificat toate falsurile si neregulile din dosarul intocmit de ASSET iar Judecatorul nici nu a considerat relevant. Deci, in situatia data, orice Firma de Recuperari se poate duce cu orice falsuri sa ceara executarea silita oricui ?? Daca am o Hotarare Judecatoreasca Definitiva in care sunt anulate toate actele de executare, firma renumita ASSET poate sa inceapa o noua executare silita??? Cu deosiba stima, astept un raspuns relevant, clar si la subiect, va rog.
Cel mai recent răspuns: nicu-dumitru , utilizator 18:39, 28 Octombrie 2019
Daca ati castigat contestatia si notificarile transmise au legatura cu acelasi contract de credit si cu aceeasi executare anulata, formulati raspuns catre firma de recuperare creante si catre executor.
Multumesc mult, raspuns ok. Deci sunt sclavul lor defapt?? Ori de cate ori se trezesc aceste firme din somn EU trebuie sa stau la dispozitia lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar vulpoi vulpoi buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)
Termen prescris raoul26 raoul26 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la actiunile de prescriere? Nu am gasit foarte multe detalii despre asta pe ... (vezi toată discuția)
Poprire recuperatori creante LucianAV LucianAV Buna ziua, Mama mea a avut un credit la o banca oarecare, insa a fost pusa in imposibilitatea de a plati ratele. Dupa o perioada, a fost \"transferata\" la ... (vezi toată discuția)