avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vanzare executare silita la 4 ani de la executare ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vanzare executare silita la 4 ani de la executare ?

Am fost data in judecata de catre banca C pt neplata rate , am fost judecata si executata de catre un executor judecatoresc ( mi se opreste din salariu de 4 ani),astazi am primit de la banca C si de la firma de recuperari K o notificare de cesiune creante prin care sunt instintata ca banca a vandut creanta catre firma de recuperari , nelamuririle mele sunt : 1.executorul care imi oprea din salariu o sa-mi mai opresca ,sau trebuie sa ma dea si firma de recuperari in judecata ca sa mi se faca oprire,2.desi am fost executata timp de 4 ani sumele sunt aceleasi ,ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: elenamiki , utilizator 15:00, 4 August 2016
Cel mai probabil, același executor va continua executarea până vor recupera întreaga creanță.
Ati cerut o suma actualizata? La executor? La banca?

Mai aveti si posibilitatea de a incerca o negociere cu firma de colectare creante, daca puteti plati mai repede...
Da am cerut si raspunsul a fost ca ,, suma de plata nu a scazut ,,. Am facut contestatie la executarea silita , si a ramas sa se stabilesca taxa de timbru.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2016
elenamiki, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot plati creditul,ce trebuie sa fac? marianmarianc marianmarianc buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
Somatie plata CristiBH CristiBH Buna ziua Situatia este cam asa. In 2007 am luat un credit de la Raiffeisen. In 2011 am ramas fara loc de munca si am intrat in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)