avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate simmy89

Activitate simmy89

care sunt sanctiunea unei inttreprinderi cand un angajat este obligat sa urce pe o combina neavand calificarea necesara ,si in acel timp sa facut si un accident cu acea combina?
Răspuns la discuția declaratie
deci sa inteleg ca ajungem sa nu mai fim martori chiar daca vedem ce se intampla ,pentru ca suntem dati in judecata dupa ce depunem declarati?deci este legal?
Discuție declaratie
buna ziua am o intrebare .Se poate lua declaratia de la un dosar la care instanta a dat castig de cauza ,si sa fi dat in judecata ca ai calomniat in acea declaratie?Tin sa precizez ca la acel dosar am mai fost doua declarati depuse .va multumesc
Doresc sa ma ajutati cu sfat referitor la o problema.Sotul meu a facut un accident in parcul auto al intreprinderi cu combina,lovind un stalp acesta cazand peste un microbuz cu care erau transportati muncitorii.Daunele produse fiind parbrizul spart si tabla sytamba.Dupa un an de zile am fost dati in judecata de alianta tiriac pentru a plati reparatia masini in valoare de 400 de milioane lei vechi.Precizez ca sotul meu a fost angajat pe postul de mecanic agricol,nidecum pe cel de combainier.,pe acest utilaj fiind fortat sa urce de cate sefi care nu aveam aveau in momentul respectiv comainieri,nefacanduse nici o pregatire inainte sa se urce pe combina!Ce putem face noi in momentul de fata?