avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... declaratie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

declaratie

buna ziua am o intrebare .Se poate lua declaratia de la un dosar la care instanta a dat castig de cauza ,si sa fi dat in judecata ca ai calomniat in acea declaratie?Tin sa precizez ca la acel dosar am mai fost doua declarati depuse .va multumesc
Cel mai recent răspuns: simmy89 , utilizator 12:04, 19 Aprilie 2017
Nu are nici o legatura una cu alta . Noul dosar are un alt obiect .
deci sa inteleg ca ajungem sa nu mai fim martori chiar daca vedem ce se intampla ,pentru ca suntem dati in judecata dupa ce depunem declarati?deci este legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii false si martori mincinosi - procedura plangere catacata2011 catacata2011 Buna seara! Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de martori care au mintit in instanta si pot face dovada. Care sunt pasii care ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere impotriva organelor de cercetare penala? Vasilepaul Vasilepaul Intrucat in dosarul de urmarire penala intocmit de organele de cercetare penala , politie si parchet , exista numeroase neconformitati : incalcare flagranta a ... (vezi toată discuția)
Este legala inlocuirea unei declaratii intr-un dosar? violeta_vn violeta_vn Buna ziua, In urma cu ceva timp am depus o plangere la parchet pentru amenintare si santaj. Saptamana trecuta am fost chemata la politie sa dau declaratie, ... (vezi toată discuția)