avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate Marame

Activitate Marame

Multumesc frumos !
Dar la accidente , nu se procedeaza diferit? Intreb , pentru ca familiei i s-au cerut cheltuieli de spitalizare
Buna ziua!
Saptamana trecuta ,joi , a avut loc un accident de circulatie in apropierea unui parc de joaca. Fetita de 8 ani , a traversat strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure si a fost lovita de o masina. Duminica , fetita a fost declarata in moarte cerebrala , astazi prelevandu-se organe si fiind deconectata de la aparate. Intrebarea mea este : in acest caz , parintii fetitei trebuie sa plateasca spitalizarea si operatia pe creier?
Va multumesc !
Buna ziua ! Sunt PFA la norma de venit si sunt insarcinata . Am platit cas , cass , impozit pe primul trimestru , inclusiv cei 0.85% pentru concedii si indemnizatii. Fiind sarcina cu risc f mare , as dori sa intru in concediu de risc maternal (4 sapt) , apoi pot intra in concediu prenatal . Intrebarile mele sunt : 1 .cand pot sa suspend activitatea pfa-ului ?
2. Daca intru in concediu de risc maternal apoi prenatal apoi maternitate , mai trebuie platit ceva la finante tinand cont de faptul ca nu mai realizez venituri ?
Multumesc mult :) o zi frumoasa