avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Activitate RodykaM

Activitate RodykaM

Buna ziua sunt de cetățenie moldoveancă din Republica Moldova am depus jurămînt pentru redobindirea cetățenie română momentan am decît certificatul de cetatean pînă imi iese actele durează in jur de un an. M-am căsătorit în România soțul fiind de aici locuiesc aici sunt si însărcinată dar nu am absolut nici un drept nu pot beneficia de asigurare nici sa lucrez practic nu exist aici. Am fost la casa de asigurări imi cere un cod de identificare in Romania peste tot ma confrunt cu aceasta problema m-am dus la poliție de imigranți sami faca un permis de ședere ceva temporar pînă imi iese actele fara nici o speranta ca de ei nu mai depinde nimic ca sunt deja cetatean roman am incercat sa grăbesc actele la Ploiești tot nimic ca doar cu programare .Exista o solutie am vreun drept ?E imposibil asa ceva nicăieri nu te primește practic nu exist aici dar aici am întemeiată familie...
Buna sunt moldoveanca din Republica Moldova m-am căsătorit în România, soțul fiind român locuiesc aici am și un post de munca, fiind și însărcinată momentan nu am un doctor de familie. M-am dus la doctorul de familie a soțului și a spus că nu poate să mă înscrie la el că nu sunt de cetățenie romana, As dori să știu e posibil să mă înscriu la un doctor de familie și de ce acte am nevoie pentru asta .Momentan mă duc la clinica privata dar fiind însărcinată am nevoie de un doctor de familie sa te tina in evidenta ...Mulțumesc
Buna ziua sunt moldoveanca detin pasort biometric am sezute in Romania 82 zile fiind iubitul roman, momentan e in Spania, vreau sa plec si eu si am nevoie de viza? Am inteles ca in Spania pot pleca cu pasaportul biometric timp de 90 zile dar daca am sezute in Romania 82 are vre-o legatura? dupa cit timp pot pleca in Spania????
Buna ziua eu sunt moldoveanca si prietenul meu e roman si vrem sa ne casatorim in Spania spuneti-mi va rog ce acte sunt necesare si de unde le scoatem.....Multumesc frumos.....