avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Daca am sezute in Romania 82 zile cind pot pleca in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Daca am sezute in Romania 82 zile cind pot pleca in Spania????

Buna ziua sunt moldoveanca detin pasort biometric am sezute in Romania 82 zile fiind iubitul roman, momentan e in Spania, vreau sa plec si eu si am nevoie de viza? Am inteles ca in Spania pot pleca cu pasaportul biometric timp de 90 zile dar daca am sezute in Romania 82 are vre-o legatura? dupa cit timp pot pleca in Spania????
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:36, 3 Aprilie 2017
Romania nu face parte din Spatiul Schengen, deci pe spanioli nu ii priveste cat timp ati stat in Romania. Pentru reunificarea familiei, ori calatoriti insotita de iubit si se aplica dispozitiile prezentate pe [ link extern ]
ori cereti viza. Calatoria libera a unui cetatean moldovean in Spania poate avea loc doar in scop turistic, pentru alte scopuri e nevoie de viza sau permis de sedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in romania cu viza carmenspata carmenspata UN CETACEAN DE ORIGINE GAMBIANA,DAR CU REZIDENTA IN SPANIA DE 30 DE ANI, POATE INTRA IN ROMANIA TIMP DE O SAPTAMINA DOAR CU CARNETUL DE IDENTITATE SPANIOL( N ... (vezi toată discuția)
Casătorie intre o cetățeancă moldoveancă și un cetățean român Natusea Natusea Buna seara as vrea si eu un raspun sa problema mea, eu sunt din moldova si ma casatoresc cu un cetatean roman si locuim in rominia care este procedura de ... (vezi toată discuția)
Trecere vama ungaria si austria Epy92 Epy92 Salutare! Am urmatoarea situatie. Cetatean moldovean cu pasaport biometric. Din ce stiu cu acest pasaport se poate calatori in spatiul UE timp de 90 zile in ... (vezi toată discuția)