avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... INTRARE IN ROMANIA CU VIZA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

INTRARE IN ROMANIA CU VIZA

UN CETACEAN DE ORIGINE GAMBIANA,DAR CU REZIDENTA IN SPANIA DE 30 DE ANI, POATE INTRA IN ROMANIA TIMP DE O SAPTAMINA DOAR CU CARNETUL DE IDENTITATE SPANIOL( N I E ) CA TURIST? ESTE COLEGUL MEU DE SERVICI SI DORESTE SA VINA CU MINE IN ROMANIA TIMP DE O SAPTAMINA. SPECIFIC ARE REZIDENTA SPANIOLA, DETINE DOCUMENT DE REZIDENTA DAR NICI UN TIP DE PASAPORT. AE NEVOIE DE VIZA SAU NU ?MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNS.
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
carmenspata, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:53, 3 Septembrie 2018
Permisul de sedere spaniol nu este document de calatorie, s-ar pune cel mult ca viza Schengen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am sezute in romania 82 zile cind pot pleca in spania???? RodykaM RodykaM Buna ziua sunt moldoveanca detin pasort biometric am sezute in Romania 82 zile fiind iubitul roman, momentan e in Spania, vreau sa plec si eu si am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta valida pentru intrarea in spania? mirceadobre78 mirceadobre78 Buna ziua, Am o intrebare putin mai complicata. Eu sunt roman dar casatorit cu o fata din Peru. Sotia are Carte de Rezidenta pentru Membrii de Familie ... (vezi toată discuția)
Rezıdent permıs de sedere brhns brhns sunt turc am permıs de sedere termen lung rezıdent ce ın romanıa! am drept sa ıntru zona shengen fara ... (vezi toată discuția)