buna ziua, in anul 2013 am dat o declaratie notariala ,prin care recunosteam locuinta unde stateam ca aceasta este"bun propriu al sotiei", desii a fost cumparat cu banii proveniti dintr-o garsoniera pe care a avut-o inainte de casatorie si o parte din bani stransi impreuna dupa casatorie. Aceasta a intabulat acea declaratie. intrebarea este daca am sanse la instanta sa anulez acea declaratie. multumesc
Mulțumesc mult pentru raspuns, Tocmai ca doamna este o procesomanca inraita as vrea ca totul sa fie abordat perfect de la inceput si am nevoie de un avocat care sa mă descurce în aceasta problema. Am timp și cred ca efortul financiar pentru am recâștiga copilul ar merita .
Salutare,Cum pot demonstra în instanță ca mama nu respecta programul de vizita al tatălui fata de minora în condițiile în care aceasta este alienata de către aceasta și refuza vizita. As dori sa știu pașii concreți pe care trebuie sa.i fac înainte de a face plângerea penala. Mulțumesc
Bună ziua,as dori sa știu dacă nu mai trimit pensia alimentara prin posta și transmit mamei ca pensia o sa o dau copilului la finalul zilei de vizitare,aceasta poate fi considerata infracțiune? .menționez ca mama refuza sa o lase pe fata cu mine deșii am program de vizitare maximal.