avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare declaratie notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare declaratie notariala

buna ziua, in anul 2013 am dat o declaratie notariala ,prin care recunosteam locuinta unde stateam ca aceasta este"bun propriu al sotiei", desii a fost cumparat cu banii proveniti dintr-o garsoniera pe care a avut-o inainte de casatorie si o parte din bani stransi impreuna dupa casatorie. Aceasta a intabulat acea declaratie. intrebarea este daca am sanse la instanta sa anulez acea declaratie. multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:45, 29 Noiembrie 2018
Da, numai ca e ca si cum ati recunoaște că ați făcut declarații mincinoase. Ceea ce...e cam penal.
nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament de catre sotie cu declaratia mincinoasa ca nu este casatorita becali-prodanca-reghe-prigoana becali-prodanca-reghe-prigoana buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia urmatoare: in anul 2009 sotia a cumparat un ap.de 3 camere pe numele ei si al copilului ... (vezi toată discuția)
bun comun/bun propriu. Cristinaxpo Cristinaxpo Buna ziua, In urma cu 5 ani am cumparat impreuna cu sotul meu un imobil, fiind casatoriti sub regimul comunitatii legale. Fiind cu un copil mic in brate si ... (vezi toată discuția)
Imobil detinut inainte de casatorie ury ury Am urmatoarea situatie: Un apartament obtinut inainte de casatorie pe care doresc sa-l vand iar cu banii rezultati sa-mi construiesc impreuna cu sotia, o ... (vezi toată discuția)