avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate Yonutzsonia04

Activitate Yonutzsonia04

Da, in 4 rate lunare.
Deci pot plati pana in septembrie suma integral chiar daca am facut angajamentul de plata?
Buna ziua.
In data de 15.03.2017 s a emis o decizie de Ajps Constanta din care reiese restituirea sumei de 5600 ron din indemnizatii incasate necuvenit.
Am fost sa fac un angajament de plata incepand cu 24 mai, in care se specifica plata in rate egale timp de 4 luni, doamna de la Ajps mi a comunicat ca pe 14.08 expira cele 180 de zile.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:As putea sa anulez angajamentul de plata si daca as putea sa achit integral suma pana la 14.09, atunci teoretic trec cele 180 de zile?
Multumesc si imi cer scuze
Am nevoie de un raspuns urgent.
Multumesc
Da
Buna ziua.
In 4 august 2015 am nascut, am lucrat pana in 3 august, apoi am intrat in concediu de maternitate, contractul de munca l am avut pana pe 1 octombrie, in concediu de crestere am intrat in decembrie, de la casa de sanatate.
In aprilie 2016 am muncit, obtinand venituri pana in 3000 lei.
Am primit o scrisoare de la Ajps Constanta in care se specifica sa returnez contravalorea indemnizatiei pentru lunile in care am lucrat.
Directorul de resurse umane mi a spus ca nu e nevoie sa renunt la ccc pentru ca legea imi permite sa lucrez pe perioda ccc.
De ce trebuie sa returnez banii?