avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate Amaliavicuta

Activitate Amaliavicuta

Răspuns la discuția Raspuns intampinare
Va multumesc mult pt. raspunsul dmnv. Va rog daca puteti sa mai imi raspundeti la o intrebare . avocatul care sa ocupat de cazul acesta pt raspunsul la intampinare mia cerut o suma destul de mare , daca eu accept si va urma un apel la judecatorie ecc. poate dura ani de zile si eu va trebui in continuare sa ma apar ( si sa continu sa platesc avocat) sau se va solutiona o data pt. totdeauna?
Răspuns la discuția Raspuns intampinare
Va multumesc mult pt. raspunsul dmnv. Va rog daca puteti sa mai imi raspundeti la o intrebare . avocatul care sa ocupat de cazul acesta pt raspunsul la intampinare mia cerut o suma destul de mare , daca eu accept si va urma un apel la judecatorie ecc. poate dura ani de zile si eu va trebui in continuare sa ma apar ( si sa continu sa platesc avocat) sau se va solutiona o data pt. totdeauna?
Buna ziua, am nevoie de ajutorul dmnv. Dupa cativa ani de procese , mea fost atribuit un imobil prin cont creanta . Am primit hotararea civila , a fost emis si actul de adjudecare de catre executor urmeaza notaria in cf . In data de 25/09 am primit o comunicare de la tribunal din cauza ca debitorul a cerut apel scriind tot felul de lucruri, cum ca nu este de acord cu valoarea imobilului scos la licitatie ecc( licitatie la care nu sa prezentat nimeni) . Intrebarea mea este : sunt obligat sa raspund la intampinare ? Risc sa pierd totul ? Ce se va intampla daca nu raspund ? Va rog din suflet sa ma ajutati . Va multumesc.
Buna ziua! In uruma unei licitatiei dupa ce am platit cheltuielie de judecata , a fost emis actul de adjudecare de catre executor . Am inscris imobilul in cartea funciara , mam prezentat din nou dupa cateva luni la executor pentru a depunde cerere pentru evacuarea imobilului ,( acest fiind locuit) mam prezentat cu toate actele necesare , intabularea , chitante ecc. in afara de actul de adjudecare care nu il mai gasesc. Excutorul mia spus ca el nu isi aduce aminte ca el a emis acest act si cum am putut eu inscrie in cartea funciara imobilul? Sunt disperata , nu mam putut astepta la acest raspuns , acum caut cu disperare actul de adjudecare.. va rog din suflet datimi jn sfat ce pot face... va multumesc!