Va multumesc mult pt. raspunsul dmnv. Va rog daca puteti sa mai imi raspundeti la o intrebare . avocatul care sa ocupat de cazul acesta pt raspunsul la intampinare mia cerut o suma destul de mare , daca eu accept si va urma un apel la judecatorie ecc. poate dura ani de zile si eu va trebui in continuare sa ma apar ( si sa continu sa platesc avocat) sau se va solutiona o data pt. totdeauna?
Va multumesc mult pt. raspunsul dmnv. Va rog daca puteti sa mai imi raspundeti la o intrebare . avocatul care sa ocupat de cazul acesta pt raspunsul la intampinare mia cerut o suma destul de mare , daca eu accept si va urma un apel la judecatorie ecc. poate dura ani de zile si eu va trebui in continuare sa ma apar ( si sa continu sa platesc avocat) sau se va solutiona o data pt. totdeauna?
Buna ziua, am nevoie de ajutorul dmnv. Dupa cativa ani de procese , mea fost atribuit un imobil prin cont creanta . Am primit hotararea civila , a fost emis si actul de adjudecare de catre executor urmeaza notaria in cf . In data de 25/09 am primit o comunicare de la tribunal din cauza ca debitorul a cerut apel scriind tot felul de lucruri, cum ca nu este de acord cu valoarea imobilului scos la licitatie ecc( licitatie la care nu sa prezentat nimeni) . Intrebarea mea este : sunt obligat sa raspund la intampinare ? Risc sa pierd totul ? Ce se va intampla daca nu raspund ? Va rog din suflet sa ma ajutati . Va multumesc.
Buna ziua! In uruma unei licitatiei dupa ce am platit cheltuielie de judecata , a fost emis actul de adjudecare de catre executor . Am inscris imobilul in cartea funciara , mam prezentat din nou dupa cateva luni la executor pentru a depunde cerere pentru evacuarea imobilului ,( acest fiind locuit) mam prezentat cu toate actele necesare , intabularea , chitante ecc. in afara de actul de adjudecare care nu il mai gasesc. Excutorul mia spus ca el nu isi aduce aminte ca el a emis acest act si cum am putut eu inscrie in cartea funciara imobilul? Sunt disperata , nu mam putut astepta la acest raspuns , acum caut cu disperare actul de adjudecare.. va rog din suflet datimi jn sfat ce pot face... va multumesc!