Din pacate este plecata in strainatate si nu poate face contestatie, somatia a fost trimisa la fostul loc de munca,iar banca unde are contul pentru salariul fostului loc de munca,a anuntat-o printr-un mesaj ca s-a efectuat oprire.....de ce pana in prezent nu s-a mai facut nici o sesizare si abia acum dupa atatia ani?...…domnul care a achizitionat locuinta spune ca este in regula.….…se poate da institutia in judecata?
Buna ziua! Am o prietena care a vandut un imobil,mai bine spus o garsoniera confort 3 in 1999. Nu a stiut ca acest imobil trebuie radiat, acum 2 saptamani primeste o hartie de la taxa si impozite de executare silita in cazul neachitarii sumei de 8500 lei pentru plata taxai de habitat.......e posibil ca dupa atatia ani sa se intample asa ceva?
Buna ziua!!!!Va multumesc de raspuns....i-am propus prietenului meu ca inainte de casatorie sa fac un act prenuprial pentru a fi sigura ca in cazul unui divort sa nu se imparta casa......sincera sa fiu parintii mei s-au sacrificat cu greu ca sa adune cei 5% din valoarea apartamentului + alte cheltuieli aferente,acte si altele....dar acesta a refuzat categoric spunand ca nu i se pare corect......asa ca imi doresc sa fiu cat mai precauta,indiferent daca prietenul actual va devenii viitorul sot sau cum o vrea Domnul , viata iti rezerva multe surprize.........am mai auzit de acea donatie care se face prin notariat ,ca si cum tatal meu imi doneaza in fiecare luna bani de rata,dar tot dansul sa plateasca rata la banca.....nu stiu cum sa fac sa fie bine......eu am crescut in 20 de metri patrati cu familia mea,parintii mei neputand sa-si indeplineasca visul unei casute asa cum isi doreau....asa ca sper sa-mi intelegeti temerile....
Buna ziua!!! Doresc sa ma ajutati intr-o privinta. De curand am achizitionat un imobil prin programul prima casa ,eu fiind titularul imobilului iar tatal meu fiind ca si coplatitor. Mentionez ca coplatitorul,adica tatal meu imi va plati si ratele creditului.....doresc sa stiu cum imi pot proteja investitia de un posibil divort.Mentionez ca nu sunt casatorita dar s-a pus problema unui act prenuptial ,dar prietenul meu a refuzat ......