avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Imobilele se radiaza la vanzare?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Imobilele se radiaza la vanzare?

Buna ziua! Am o prietena care a vandut un imobil,mai bine spus o garsoniera confort 3 in 1999. Nu a stiut ca acest imobil trebuie radiat, acum 2 saptamani primeste o hartie de la taxa si impozite de executare silita in cazul neachitarii sumei de 8500 lei pentru plata taxai de habitat.......e posibil ca dupa atatia ani sa se intample asa ceva?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenavasiliu , utilizator 14:07, 19 Octombrie 2017
Poate plati pentru maximum 5 ani in urma. Sa faca contestatie la executare in termen de 15 zile, daca va fi cazul. Intradevar, trebuia sa radieze de la taxe si impozite imobilul. Insa, sa verifice daca cel care a cumparat a inregistrat imobilul dupa cumparare si a platit taxa respectiva.
Din pacate este plecata in strainatate si nu poate face contestatie, somatia a fost trimisa la fostul loc de munca,iar banca unde are contul pentru salariul fostului loc de munca,a anuntat-o printr-un mesaj ca s-a efectuat oprire.....de ce pana in prezent nu s-a mai facut nici o sesizare si abia acum dupa atatia ani?...…domnul care a achizitionat locuinta spune ca este in regula.….…se poate da institutia in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata impozit auto ionioana ionioana As dori sa aflu daca Directia Taxe si Impozite poate incepe executare silita in 2014 pentru impozit auto neplatit din 2005, in conditiile in care nu a existat ... (vezi toată discuția)
Taxele locale neachitate pot fi prescrise? feola feola Am vandut un mijloc de transport in 1999 numai cu chit.de mana.Cumparatorul si-a luat angajamentul ca va achita impozit in locul meu.Intre timp mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)
Datorii taxa habitat din 2003. prescriptie. ContSters69724 ContSters69724 Am primit in urma cu 2 saptamani o instiintare ca am de plata in jur de 2000 lei, taxa habitat si penalitati pentru perioada 2003-2009. Eu habar nu aveam ca am ... (vezi toată discuția)