Buna ziua,
In anul 2007 am facut un credit de nevoi personale in CHF la BancPost , nu mai stiu cat si in ce conditii pt ca mi-a ars casa si actele odata cu ea.Am platit o perioada dupa care nu am mai avut posibilitate de plata si banca a vandut restanta catre recuperator.zilele trecute am primit o scrioare ca voi fi executat silit daca nu platesc catre Kruk 1100 CHF si vreo 1000 lei cheltuieli judecata in 24h.Eu sunt plecat din tara , domiciliul in Romania il am la ai mei , ei m-au instintat.Vreau sa termin acest balamuc fara executari si alte scandaluri,desi nu am nimic pe nume, dar asa e corect.Eu sunt sigur ca datoria mea era mult mai mica , intrebarea mea , cum pot afla de fapt cat trebuie sa platesc ? Sau sunt obligat sa platesc cat imi cer?Trebuie sa iau legatura cu Kruk pt intelegere de plata?sau cu executorul? Cum pot amana executarea tinand cont ca sunt plecat?
Va multumesc anticipat!
Am mai raspuns odata , nu stiu daca s-a inregistrat...
contract vanzare - cumparare si dovada inmatriculare ro. Cu ele mergeti la strasseverkersamt si de acolo veti primi o foaie cu care o puteti radia de la asigurari si impozit, in cazul in care nu se face automat. E posibil sa va mai ceara sa semnati / stampilati o foaie in romania , unde s-a facut inmatricularea
Daca nu mai ai macar copii dupa Brief, un contract de vanzare cumparare si copii dupa actele de romania.cu toate te prezinti la strasseverkehrsamt.ei ti-o sterg din circulatie si iti mai dau o foaie care o poti trimite la asigurari si impozit( asta in cazul in care nu se face automat)