avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
In anul 2007 am facut un credit de nevoi personale in CHF la BancPost , nu mai stiu cat si in ce conditii pt ca mi-a ars casa si actele odata cu ea.Am platit o perioada dupa care nu am mai avut posibilitate de plata si banca a vandut restanta catre recuperator.zilele trecute am primit o scrioare ca voi fi executat silit daca nu platesc catre Kruk 1100 CHF si vreo 1000 lei cheltuieli judecata in 24h.Eu sunt plecat din tara , domiciliul in Romania il am la ai mei , ei m-au instintat.Vreau sa termin acest balamuc fara executari si alte scandaluri,desi nu am nimic pe nume, dar asa e corect.Eu sunt sigur ca datoria mea era mult mai mica , intrebarea mea , cum pot afla de fapt cat trebuie sa platesc ? Sau sunt obligat sa platesc cat imi cer?Trebuie sa iau legatura cu Kruk pt intelegere de plata?sau cu executorul? Cum pot amana executarea tinand cont ca sunt plecat?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:43, 7 Aprilie 2017
Cu Kruk trebuie să luați legătura, pentru că executorul este angajatul și executantul lui Kruk să vă execute, deci creditorul e cel care decide și are ultimul cuvânt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Executare ipoteca contestatie la executare opris romeo opris romeo buna ziua. In anul 2007-decembrie am contractat un credit 160000 chf cumparand o casa prin ipoteca.IN anul 2008 nov.afacerile mele sau oprit ,pana atunci ... (vezi toată discuția)
Vanzare creanta iuliamoisa iuliamoisa Am primit de la KRUK o instiintare prin care ma anunta ca Bancpost SA a cesinat in 16.08.2016 creanta rezultata din contractul de credit(nevoi personale 2007 ... (vezi toată discuția)